Βούγιας: Οι πλειοψηφίες δεν μπορούν να επιβάλουν την θέληση τους

Σήμερα 13/1/2010, στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Κος Βούγιας μας βεβαίωσε ότι «θα προσπαθήσουν να μειώσουν την είσοδο των λαθρομεταναστών στην χώρα». Εν τω μεταξύ όσοι μπαίνουν θα τους βαπτίζουν Έλληνες, οπότε σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε ένας λαθρομετανάστης, θα είναι όλοι έλληνες, και είναι λογικό να πιστεύουν ότι δεν θα ξεχάσουν όλοι αυτοί…ότι το πολυπολιτισμικό ρουσφέτι είναι εφεύρεση του δικού τους κόμματος. Αν αυτήν την τακτική την υιοθετήσουν και τα άλλα κόμματα θα διπλασιάσουμε σύντομα τον πληθυσμό της χώρας μας.

Επίσης ο υφυπουργός των λαθρομεταναστών μας εξήγησε ότι είναι λάθος να χρησιμοποιούμε τον όρο λαθρομετανάστης για αυτόν που μπήκε λαθραία στην χώρα. Από ότι κατάλαβα θεωρεί πως είναι προσβλητικός αυτός ο όρος και το σωστό είναι να τους αποκαλούμε παράνομους μετανάστες. Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου, αντί να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτήν την παράνομη εισβολή, και να φροντίσει για την επαναπροώθηση τους στις χώρες προέλευσης, αυτόν τον απασχολεί μην τυχόν και φανούμε αγενείς στους λαθρομετανάστες…και τι θα γίνει δηλαδή θα πάνε αλλού για να μας τιμωρήσουνε!

Συνεχίζοντας εξέφρασε ένα πολύ σοβαρό προβληματισμό. Πηγαίνουν λέει οι αστυνομικοί να συλλάβουν τους παράνομους μικροπωλητές έξω από τα καταστήματα και παρεμβαίνουν διάφοροι πολίτες, κάποιοι προτρέποντας τους αστυνομικούς να τους αφήσουν ενώ κάποιοι άλλοι τους προτρέπουν να τους συλλάβουν, με αποτέλεσμα να μπερδεύονται οι αστυνομικοί και να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!!!

Φυσιολογικά θα έπρεπε να είχατε δεχθεί σφοδρή επίθεση από τον δημοσιογράφο, αλλά ο Κος Παπαδάκης ήταν τόσο τρομοκρατημένος από τον φόβο ότι μπορεί να τον κατηγορήσουν για ρατσιστή, ακροδεξιό, κ.τ.λ που δεν τόλμησε να σας πει τίποτα. Αυτή είναι η επίσημη πολιτική του υπουργείου σας? Δηλαδή, θα ψηφίζουν οι περαστικοί για το αν θα πρέπει να εφαρμοσθεί ο νόμος ή όχι, ενώ την ίδια στιγμή μας λέτε ότι δεν μπορεί να γίνει δημοψήφισμα γιατί η πλειοψηφία δεν μπορεί να επιβάλει την θέληση της στο θέμα τον μεταναστών. Μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί, και από πότε, η δική σας άποψη υπερισχύει της θέλησης της πλειοψηφίας! Αυτήν την «Δημοκρατία» οραματίζεστε! Προφανώς, για αυτό ο συνάδελφος σας υπουργός των εσωτερικών προωθεί το νομοσχέδιο για τον νέο εκλογικό νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι πολίτες θα μπορούν να έχουν την ψευδαίσθηση του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, αλλά στην πραγματικότητα ο αρχηγός του κόμματος θα διορίζει τους βουλευτές, και το αρχηγό του κόμματος θα τον διορίζουν κάποιοι «φίλοι μας» από το εξωτερικό…πιστεύω σύντομα θα καταλάβουν όλοι… αρκεί να συνεχίσετε να μιλάτε…

Σχολιάστε